Wykonanie
Pyszna do obiadu, na śniadanie i na kolacje. Tak nie wiele trzeba aby się najeść i zjeść zdrowo :) Dodatek
przyprawy Caffe De Paris sprawia , że surówka nabiera pięknego aromatu i smaku. Dzięki firmie Skworcu wiem co robić , aby potrawy i dania nabrały wyrazistości smaku :)

Składniki:1
kapusta lodowa2
pomidory ( czerwony i
pomarańczowy )1 zielony
ogórekdymkasaszetka zielonych
oliwek w zalewie
papryka czerwonaprzyprawa Caffe De Paris Skworcu4 łyżki
oliwy z oliwekWykonanie:
Kapustę ,
paprykę ,
pomidory,
ogórki,
dymkę umyć .
Kapustę porwać i wrzucić do miski ,
pomidory i
paprykę pokroić na małe cząstki,
ogórki w talarki.Wkroić pokrojoną
dymkę.
Przyprawę Caffe De Paris wymieszać z 4 łyżkami
oliwy z oliwek i wlać do surówki, bardzo dokładnie wymieszać .Odstawić na 15 minut i po tym czasie można zacząć jeść.Smacznego