ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegobulwy kopru włoskiego 2 sztukkrewetki koktajlowe 200 gramówsok z cytryny 1 sztukkoperek 0,25 pęczekoliwa 4 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Wypłukane krewetki gotować na parze 5-7 min, wystudzić (można użyć gotowych krewetek w zalewie). Bulwy kopru przekroić na pół, wydrążyć, skropić ich wnętrze połową soku z cytryny. Wydrążony miąższ drobno pokroić. Opłukany, osączony koperek drobno posiekać. Pokrojony koper włoski, koperek i krewetki wymieszać z oliwą, solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszaną sałatkę schłodzić. Podawać w wydrążonych bulwach kopru włoskiego.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaOwoce morzaSałatkiKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Autor: CiopcikData: 2009-04-19dziwny...Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: