Wykonanie
Dzisiaj pokażę Wam moją propozycję na pyszną przekąskę. Uwierzcie mi, robi się ją naprawdę ekspresowo:).U mnie na przyjęciach tak nadziewane muszle robią wielką furorę. A w dodatku świetnie wyglądają na
stole(taka mała dekoracja). Polecam!

SKŁADNIKIpuszka
tuńczyka w sosie własnym;malutka
czerwona cebulka;kawałek
papryki;
ogórek kiszony;3
rzodkiewki;2 łyżki
kukurydzy;2
jajka ugotowane na twardo;
majonez;
sól;
pieprz.WYKONANIE
Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu. Odcedzamy i przelewamy zimną
wodą. Składniki na farsz, kroimy w kostkę. Doprawiamy
solą i
pieprzem. Dodajemy
majonez i wszystko dokładnie mieszamy. Nakładamy do muszli. Układamy na liściach
sałaty. Cóż teraz pozostało nam tylko zajadanie :).