Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 8SkładnikLogo Ilość Czego
brzoskwinia 6 sztuk
ser homogenizowany 15 dekagramów
jajko 1 sztuk
cukier 2 łyżek stołowych
likier brzoskwiniowy 2 łyżek stołowych
Winogrona 3 sztukWykonanie:
Brzoskwinie zalać wrzątkiem i zdjąć skórkę. Przekroić na pół i wyjąć pestki.
Serek utrzeć z
żółtkiem,
cukrem i
likierem. Połączyć z pianą z
białka, kremem napełnić połówki
owoców. Po środku każdej ułożyć połówkę
winogrona.
Brzoskwinie luźno zawinąć w folię aluminiową (tak, aby nie dotykała nadzienia). Grillować ok. 25 minut.Uwagi:
likier brzoskwiniowy lub
rum, 4-6 połówek
winogronCiasta i DeseryPotrawy z GrillaKomentarze:Autor: dusiulaData: 2009-04-29Ślinka leci :)Autor: FloressData: 2009-01-06dobreDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: