Wykonanie
Nazwa, nie jest związana w jakiś sposób z tym przepisem, po prostu zupki chińskie kojarzy mi się ze studentami i moim bratem, który je uwielbia.Przepis poznałam przez mamę mojego byłego chłopaka."Chcesz spróbować sałatki z zupką chińską?"- Zapytała któregoś dnia.Pierwsza myśl: No nie, to nie może być dobre...Myliłam się, przepraszam!!! Uwielbiam tę
sałatkę. Te warzywa, dressing z
jogurtem i ten chrupiący
makaron!!! ♥
Sałatka jest szybka i tak naprawdę możecie potraktować ją jako " sprzątanie lodówki z warzyw".No to jedziemy z przepisem:

Skład:(Oczywiście tak naprawdę ważne są tylko dwa pierwsze składniki, resztę- co masz, to
dasz.)- zupka chińska firmy V... koniecznie ostra!!Potrzebować będziemy z niej prawie wszystko poza opakowaniem,-mały
jogurt naturalny,U mnie w lodówce znalazło się:-pół
pomidora,-pół
ogórka,-2
rzodkiewki,-1/4 małej
kapustki,-1
cebulka szalotka, ... i starczyło na 2 osoby :)Przygotowanie:Warzywa myjemy i kroimy na plastry, pół plastry i ósemki- jak chcecie.
Makaron z zupki chińskiej kruszymy.Tłuszczyk i
przyprawy z zupki dodajemy do
jogurtu.Wszystko ze sobą mieszamy.Warzywa posypujemy pokruszonym
makaronem i polewamy dressingiem.A później? To już wiecie: wcinacie aż się Wam uszy trzęsą. :D