Wykonanie
Paczuszka, paczka, paczunia do mnie!! Dostałam paczkę z
chlebkami błonnikowymi Firmy Granex i już pędzę do Was z recenzjami.Na drugie śniadanie przygotowałam pastę z
tofu i
pomidorów

Do jego przygotowania potrzebujecie
Tofu twarde zwykłe kostka 200g
pomidor pokrojony w kostkę
oliwa z oliwek łyżeczka
sólpieprzłyżka
przecieru pomidorowegoWszystkie powyższe składniki mielimy ręcznym blenderkiem na gładką masę i koniec. Pastą posmarowałam chlebek z
amarantusem, położyłam liście
szpinaku i
pomidora- pyszne!Dzięki fanpage'owi Uwaga Zrzucam, mogłam spróbować nowych produktów Granex.
Chlebki można jeść same, samotne
solo zupełnie. Naprawdę są przepyszne, mają subtelny smak, rozpływają się w ustach, nie przyklejają do podniebienia jak inne
chlebki błonnikowe. Chrupią, ale nie kruszą się i nie łamią gdy je czymś smarujemy.Możecie wybierać takie z
ziołami, zwykłe lub z dodatkiem
amarantusa.