Składniki:Biszkopt:7 jaj180 g cukru160 g mąki70 g mąki ziemniaczanej4 łyżki kakaoBiałka oddzielić od żółtek. Mąkę pszenną i ziemniaczaną przesiać przez sito i wymieszać je razem.Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. W połowie ubijania dodać cukier. Gdy piana będzie już bardzo sztywna dodawać po 1 żółtku i cały czas miksować. Następnie dodawać wymieszane mąki i kakao i miksować do momentu uzyskania jednolitej masy. Masę biszkoptową wylać do tortownicy wysmarowanej masłem i wysypanej mąką. Piec 35 minut w temperaturze 160 stopni C. Po upieczeniu wyjąc od razu z piekarnika i rzucić o ziemię z wysokości 150 cm, następnie wstawić do piekarnika i zostawić uchylone drzwi. Gdy biszkopt częściowo ostygnie, wyjąć z tortownicy i zostawić do całkowitego schłodzenia. Biszkopt można położyć do góry dnem, wtedy jeśli wytworzyła się górka na środku, powinna się wyrównać.Po wystudzeniu przekroić na pół.Krem:0.5 szklanki mleka0.5 szklanki cukru2 cukru waniliowe2 szklanki mleka w proszku300 g masłaMleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym. Mieszać aż całkowicie się rozpuści, wystudzić.Masło zmiksować na puch. Następnie dodawać po 1 łyżce przestudzonego mleka na zmianę z mlekiem w proszku. Wszystko zmiksować na gładki krem.Wierzch orzechowy:20 dag pokrojonych orzechów10 dag margaryny0.5 szklanki cukru3 łyżki mioduWszystkie składniki podgrzać cały czas mieszając.Dodatkowo:puszka kajmakukrakersyPrzełożenie:biszkopt - krem - krakersy - kajmak - biszkopt - orzechy