Składniki:Ciasto:250 g mąki100 g margaryny2 jajkaWszystkie składniki połączyć. Ciasto uformować w kulę i wstawić do lodówki na 30 minut. Po tym czasie ciasto wyłożyć na blaszkę do tarty i zapiec w 180 stopniach C przez 15 minut. Odstawić do wystygnięcia.Nadzienie:opakowanie mrożonego szpinaku2-3 ząbki czosnkusól, pieprzgałka muszkatołowa100 ml śmietanyopakowanie mozzarelli3 jajkaoliwaCzosnek drobno posiekać i podsmażyć na oliwie. Dodać szpinak i smażyć jeszcze chwilę. Doprawiamy do smaku. Odstawiamy do wystygnięcia.Jajka mieszamy ze śmietaną, doprawiamy do smaku.Szpinak wykładamy na ciasto, na wierzchu układamy plastry mozzarelli i zalewamy sosem z jajek i śmietany. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.