Wykonanie
            Uwielbiam te mega słodkie, kaloryczne naleśniki. Przygotowałam je na sobotnie śniadanie i zjadłam aż trzy sztuki, ale nie żałuję bo kocham ten smak - połączenie ciasta naleśnikowego z ciepłym 
bananem i wypływającą słodką 
czekoladą - niebo w gębie! Do tego filiżanka ulubionej 
kawy i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba:)Zwiększyłam kaloryczność dania posypując 
cukrem pudrem i ozdabiając 
bitą śmietaną. A co tam, raz się żyje:) Po takim słodkim śniadaniu byłam szczęśliwa i gotowa do południowego joggingu :)Tym razem naleśniki upiekłam inaczej niż zwykle - 
mąkę pszenną zastąpiłam pełnoziarnistą i dodałam do ciasta garść 
płatków owsianych. Niestety nie potrafię podać konkretnych proporcji składników, ponieważ zawsze robię naleśniki na "oko", następnym razem postaram się na bieżąco zapisywać ile czego dałam.

- 
mąka (tym razem pełnoziarnista)- 1 
jajko- 
mleko- 
woda- 
płatki owsiane- szczypta 
soliNadzienie:- 
banan- 
czekolada do smarowania (nutella)Smażymy naleśniki (na tłuszczu lub na suchej patelni, ja smażę tylko pierwszego naleśnika na 
oliwie, następne na suchej patelni)Na każdego naleśnika układamy plasterki 
banana i smarujemy go niezbyt dużą ilością 
czekolady.Składamy w pół lub w trójkąt i podsmażamy delikatnie z dwóch stron (uwaga na ciepłą 
czekoladę, która lubi wypływać jeśli damy jej za dużo)Jeśli chcemy gotowe naleśniki posypujemy 
cukrem pudrem.
