Składniki:szynka - 1 plasterek o grubości 1 cmkiełbasa - kawałek około 6 cm1 jajko1/2 cebuliser żółty - u mnie podpuszczkowy żółtysól, pieprz, chilioliwamakaronPrzygotowanie:Nastawiamy wodę na makaron i gotujemy go al dente. Szynkę i kiełbasę kroimy w drobną kostkę i smażymy na rozgrzanej oliwie. Dodajemy cebulę i chili.Następnie dodajemy ugotowany makaron, mieszamy dokładnie. Przyprawiamy, mieszamy. Wyłączamy gaz. Dodajemy roztrzepane jajko i szybko mieszamy. Następnie dodajemy trochę startego sera i jeszcze chwilę szybko mieszamy. Podajemy :)Na wierzch posypałam jeszcze startym serem i zieleniną. Podałam.Wygląda ładnie i podobno smakowało :) Sama nie jadłam, bo w tym czasie byłam na kuracji neera, o której Wam już pisałam TUTAJ