Przepis pochodzi z dwutygodnika ale pychota! Danie proste w przygotowaniu - nie wymaga specjalnych umiejętności kulinarnych. :-) Przygotowanie całości (łącznie z zapiekaniem) trwa trochę ponad godzinę.Składniki:4 filety z kurczaka30 dag selera naciowego2 cebule20 dag pieczarek1 pęczek natki pietruszki2 łyżki masła2 łyżki soku z cytryny100 ml bulionu drobiowego (instant)100 ml śmietanysól morskapieprz czarny10 dag sera BrieDo dekoracji:nać seleraCebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Dodać do niej pokrojonego również w kostkę kurczaka i obsmażyć. Dodać seler pokrojony na ok. 3 cm kawałki oraz pieczarki pokrojone w ćwiartki (jeśli większe to jeszcze drobniej). Całość podsmażać ok. 5 min.Wlać sok z cytryny, bulion i śmietanę - całość gotować ok. 5 min. na wolnym ogniu. Dosolić i popieprzyć wg uznania, na końcu dodać posiekaną natkę pietruszki.Potrawę przełożyć do foremki, w moim przypadku jest to silikonowa forma z ale pychota!, na wierzch ułożyć ser Brie pokrojony w cienkie plastry.Zapiekać ok. 20 minut w temperaturze 180ºC. Przed podaniem udekorować nacią selera.