Składniki200g margaryny (miękkiej)1 szklanka cukru2,5 szklanki mąki pszennej1 jajko0,5 łyżeczki soli1 łyżeczka sody2 garście musli2 garście orzechów włoskich1 garść orzechów laskowych1 garść rodzynek0,5 szklanki miodu (płynnego)Sposób przygotowaniaKrok 1Z mąki, cukru, soli, sody, jajka i margaryny zagnieść ciasto. Jeśli lepi się do rąk - dodać jeszcze trochę mąki.Krok 2Ciasto rozwałkować na grubość ok 0 , 5 cm i wycinać kwadraciki 3x3 cm (u mnie są prostokąty ale myślę, że trochę mniejsze kwadraty będą wygodniejsze w jedzeniu:P).Krok 3Ciasto posypywać wymieszanymi bakaliami i docisnąć dłonią. Polewać odrobiną (1/3 łyżki) miodu.Krok 4Piec w piekarniku nagrzanym do 170 st. C przez 15-20 min - aż ciasteczka się zarumienią.Krok 5Z powyższych proporcji wyjdzie około 50 kwadratowych ciasteczek.