Wykonanie
-ciasto
kokosowe-Skł; 8
białek1 szkl.
cukru30 dkg. wiórek
kokosowychBiałka ubić, dodać
cukier i wiórki.Upiec.-
biszkopt-Skł; 8 żótek1
jajko1 szkl.
cukru1 szkl.
mąki2 , 5 łyżeczki prosz. do piecz.3 łyżki
mąki ziemn.3 łyżki
oleju2 łyżki
octuaromat waniliowyŻółtka i
jajko ubić, dodać resztę skł, wyrobić, upiec. Przekroić na dwa placki.-masa budyniowa-Skł;0,5 l.
mleka2 budyniu jasnego6 łyżek
cukru1
margarynaZe składników ugotować
budyń, do gorącego budyniudodać
margarynę, zmiksowaćPrzełożyć ciasta gorącą masą, polać polewą.PRZEŁOŻENIE -
biszkopt, masa, ciasto
kokosowe, masa,
biszkopt, polewa, posypać wiórkami.