ßßß Cookit - przepis na Zielone spaghetti cukiniowe z meksykańską salsą z awokado

Zielone spaghetti cukiniowe z meksykańską salsą z awokado

nazwa

Wykonanie

Dzisiaj przepis na bardzo szybki do zrobienia i zdrowy obiad warzywny bez węglowodanów same pożywne warzywa, które przez dodatek awokado, wzbogacają posiłek w zdrowe tłuszcze i dają uczucie sytości na długo :) Jeśli nie macie specjalnej obieraczki, możecie również zrobić takie spaghetti za pomocą zwykłej, będzie po prostu trochę grubsze :)
Składniki :
-1 duża cukinia
- 1 ząbek czoasnku
- 2 duże pomidory
- puszka czerwonej fasoli
- 2 ogórki małosolne
- pół dużego awokado
- oliwa
- sól, pieprz, przyprawy
Przygotowanie :
Pokroić cukinie na makaron i podsmażyć bardzo krótko (ok 1 minuty nawet krócej, żeby była trochę twarda) razem z czosnkiem, w misce wymieszać pokrojony pomidor, awokado, ogórek i fasolę polać oliwą przyprawić, podawać razem z makaronem z cukinii
Źródło:http://zdrowavegekuchnia.blogspot.com/2015/06/zielone-spaghetti-cukiniowe-z.html