Wykonanie
![](/Data/Images/ciemnastronapatelni.blogspot.com\2014_slash_10_slash_muffiny-z-marchewka/l/-1201368249.jpg)
![](/Data/Images/ciemnastronapatelni.blogspot.com\2014_slash_10_slash_muffiny-z-marchewka/l/-1277324211.jpg)
Jesień to czas w którym króluje
marchewka , ale ile można jej jeść w tradycyjnych surówkach . Muffiny to moje ulubione babeczki , więc i tym razem postanowiłam coś z nich wykombinować. Dziękuje za foteczki mojemu prywatnemu fotografowi :*- szklanka
cukru-1,5 szklanki
mąki-0.5 łyżeczki
soli-2 łyżeczki
proszku do pieczenia-1 łyżeczka
cynamonu-0.5 łyżeczki
sody oczyszczonej-3
jajka-0,75 szklanki
oleju-2 szklanki startej
marchwi1. Wymieszać wszystkie składniki .2. Piec w temperaturze 200 stopni przez około 15 min .