Tak tak, ja truskawki jeszcze mam :)Morelowo-poziomkowy krem z pełnoziarnistej kaszy bulgur (Martino Taste) na bazie tofu podany z musem truskawkowo-porzeczkowym, jagodami i bezglutenowym batonikiem zbożowym w czekoladzie/przepis własny//1 porcja/60 g pełnoziarnistej kaszy bulgurnapar z czarnej herbaty cejlońskiejszczypta soli200 g tofu silken2 łyżki syropu z kwiatu kokosa2-3 łyżki mąki kokosowejmorela i garść poziomekKaszę ugotować na herbacie, a następnie ostudzić.Następnie wymieszać z syropem, mąkąkokosową, tofu i solą oraz zmiksować na gładki krem.Dodać pokrojoną małą morelę i garść poziomek. Ponownie zmiksować.Jeśli masa będzie zbyt rzadka, dodać jeszcze mąki kokosowej.Przełożyć do słoiczka i wstawić na noc do lodówki.Rano udekorować dowolnymi dodatkami i podawać.Smacznego!