Wykonanie
Składniki na 1 porcję:1 plaster
schabu3 plasterki
boczku3 plasterki
bakłażana100g
pieczareksól,
pieprzolej do smażeniaSposób przygotowania
Schab przekroić wzdłuż na 3 paski.
Schab i plasterki
bakłażana (cienkie, odkrojone wzdłuż) obsypać
solą i
pieprzem i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Mięso zawinąć w plasterki
bakłażana.Pakieciki zawinąć w plasterki
boczku i przebić wykałaczkami.
Pieczarki pokroić i podsmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu do odparowania
wody. Doprawić. Pakieciki ułożyć na blaszce i przykryć
pieczarkami.Zapiekać w piekarniku rozgrzany do 180 stopni przed 20 minut. Smacznego :)Łączna liczba wyświetleńDarmowy Hosting CBA.PL