ßßß
Cookit - przepis na Brukselka w panierce
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Brukselka w panierce
Składniki
Brukselka
Jajko
Sól
Pieprz
Cukier
Papryka słodka
Bułka tarta
Olej
Wykonanie
Dodatek do obiaduSkładniki30 dkg
brukselki
1
jajko
sól
,
pieprz
,
cukier
słodka papryka
bułka tarta
olej
Sposób przygotowania
Brukselkę
ugotować w wodzie z dodatkiem
soli
i
cukru
. Wystudzić, większe pokroić na połówki. Panierować w
jajku
roztrzepanym z
solą
,
pieprzem
i
papryką
oraz w
bułce tartej
i smażyć na głębokim
oleju
. Smacznego :)Łączna liczba wyświetleńDarmowy Hosting CBA.PL
Źródło:
http://czarrnaodkuchni.cba.pl/brukselka.htm
Przepisy powiązane
Kotlety jajeczne
Cukinia w panierce
Krążki cukinii z sadzonym nadzieniem
Dorsz w chrupiącej panierce
Kanie - przepis z dzieciństwa
Składniki powiązane (0)