Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Boczek rolowanyPoliczki z dzika »Smarowidlo
boczkowe Sebastiana_P
- 1 kg
boczku,- 1kg podgardla,- trochę
kiełbasy i wszystkie ściepki np. z
szynki jakie nam zostały w lodowce.-
cebula i
czosnek według uznania.To co na zdjęciu jest swojski wyrobem i wędzon e w wędzarni prywatnej.
Kroimy
mięso na kawałki i gotujemy na małym ogniu ok 1 godz.
Ja dodaje
liście laurowe ale jak ktoś lubi
zioła czy inne
przyprawy to można dodać.Po ugotowaniu mielimy wrzucając na przemian
boczek kiełbasę czosnek itp. Doprawić do smaku i wcinać hehehhe.SmacznegoDziękujemy za przesłanie zdjęć i przepisusobota, 10 stycznia 2015, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter