Wykonanie
« Roladki w
sosie sojowymJajka w galarecie jogurtowej »
SKŁADNIKI5 małych
piersi z kurczaka3
pomidoryliść
sałaty10 plasterków
wędzonego boczku3 łyzki
oliwy2 ząbki
czosnkusól,
pieprzWYKONANIEPiersi umyć , osuszyć, w poprzek naciąć głęboko, by powstały kieszenie.
Czosnek posiekać. Zmiksować składniki marynaty, tzn
oliwę ,
czosnek sól pieprz. Natrzeć
mięso , odstawić na godzinę w chłodne miejsce.
Pomidory pokroić w plastry,
sałatę opłukać. W każdą kieszeń włożyc liść
sałaty, plaster
pomidora i
boczku. Opiekac na grilu, początkowo w wysokiej temperaturze, nakryć folią aluminiową, piec w niższej temperaturze jeszcze 20 min.SMACZNEGOsobota, 14 grudnia 2013, pozytywna45poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »SMACZNEGOReklama w internecieTrackBackKomentarze