Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« PIECZEŃ Z
MIĘSA MIELONEGO Z ...
CHLEB DOMOWY »

Składniki:- 1 litr
mleka- 1
budyń czekoladowy- 1
budyń waniliowy- opakowanie
orzeszków ziemnych niesolonych (100g)-
syrop klonowyW pierwszej kolejności ugotować
budyń waniliowy według przepisu na opakowaniu. Przelać do salaterek, wygładzić powierzchnię i odstawić do ostygnięcia. Następnie ugotować
budyń czekoladowy i wylać na przestudzony
budyń waniliowy. Na suchej patelni uprażyć orzeszki, aż nabiorą złocistego koloru. Ostudzone wyłożyć na deser i polać
syropem klonowym. Gotowe.piątek, 14 września 2012, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter