Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« KOCIOŁEK RODZINNYŚLIMACZKI Z
TRUSKAWKAMI »

Lubię łączyć te smaki. Oto moja propozycja na kolację lub dodatek do obiadu. Kapelusze świetnie smakują ze
schabowym. Proste i smaczne.Składniki na 2 porcje:- 4 duże
pieczarki- 4 plasterki
serka topionego cheddar- 100 g (kostka)
sera topionego gouda- kawałek
sera żółtegoPieczarki obrać, usunąć ogonki, posmarować wnętrze
serkiem topionym. Formę do zapiekania skropić
oliwą. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni.

Ogonki pokroić w drobną kosteczkę i dodać do kapeluszy, następnie dodać plasterki
sera żółtego.

Plasterki
sera topionego złożyć na kształt koperty, zakładając rogi do środka.

Gotowe kapelusze wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać przez około 20-25 minut. Upieczone kapelusze udekorować
koperkiem lub
natką.

poniedziałek, 16 czerwca 2014, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter