ßßß
Lubię łączyć te smaki. Oto moja propozycja na kolację lub dodatek do obiadu. Kapelusze świetnie smakują ze schabowym. Proste i smaczne.Składniki na 2 porcje:- 4 duże pieczarki- 4 plasterki serka topionego cheddar- 100 g (kostka) sera topionego gouda- kawałek sera żółtegoPieczarki obrać, usunąć ogonki, posmarować wnętrze serkiem topionym. Formę do zapiekania skropić oliwą. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni.
Ogonki pokroić w drobną kosteczkę i dodać do kapeluszy, następnie dodać plasterki sera żółtego.
Plasterki sera topionego złożyć na kształt koperty, zakładając rogi do środka.
Gotowe kapelusze wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać przez około 20-25 minut. Upieczone kapelusze udekorować koperkiem lub natką.
poniedziałek, 16 czerwca 2014, pao77poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyMIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM TWAROGIEM, ...ZUPA SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...KURCZAK W CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA KAKAOWAKOPYTKA BAZYLIOWE Z ...CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blogzamów newsletter