ßßß
 
            
         600g karkówki1 cebula5 ząbków czosnkuprzyprawy: sól, pieprz, rozmaryn, majeranek, papryka słodkaMięso pokroić w plastry. Czosnek przecisnąć przez praskę, nasmarować mięso przyprawami i czosnkiem. Posypać pokrojoną w kostkę cebulą. Wstawić mięso do lodówki na co najmniej 30 minut. Następnie upiec w rękawie przez ok. 1 godzinę w 180 stopniach.Sos1 szklanka wodysos z upieczonego mięsa2-3 cebulemały kawałek selerasól, pieprzCebule i seler pokroić, wrzucić do gotującej się szklanki wody. Gotować do miękkości. Dodać sos z upieczonego mięsa. Dosmakować solą i pieprzem, zmiksować całość.
600g karkówki1 cebula5 ząbków czosnkuprzyprawy: sól, pieprz, rozmaryn, majeranek, papryka słodkaMięso pokroić w plastry. Czosnek przecisnąć przez praskę, nasmarować mięso przyprawami i czosnkiem. Posypać pokrojoną w kostkę cebulą. Wstawić mięso do lodówki na co najmniej 30 minut. Następnie upiec w rękawie przez ok. 1 godzinę w 180 stopniach.Sos1 szklanka wodysos z upieczonego mięsa2-3 cebulemały kawałek selerasól, pieprzCebule i seler pokroić, wrzucić do gotującej się szklanki wody. Gotować do miękkości. Dodać sos z upieczonego mięsa. Dosmakować solą i pieprzem, zmiksować całość.
