Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Turecki
BajgelPomidorowa z nutą
kardamonu i ... »Pyszne
mięsko drobiowe pałki z
kurczaka dobrze doprawione i usmażone na
oleju Rapso12 pałek z
kurczakasól prowansalska młynek Kamis
papryka czerwona mielona 3 łyżeczki
pieprz kolorowy młynek Kamis
czosnek 6 ząbków
wino czerwone półwytrawne 200 gram
olej Rapso 4 łyżkiSkładniki wsypujemy do miseczki i kręcimy młynkiem po 6
razy czosnek należy sprasować i dodać do przypraw wlewamy
olej i mieszamy . Nacieramy pałki z
kurczaka a
potem smażymy na
oleju Rapso . Dusimy podlewając
winem czerwonym półwytrawnym , aż
mięsko zmięknie . Podajemy z
sałatką albo z
ziemniakami .


czwartek, 23 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter