Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Cytrynowe ciacho z
bitą smietanąPierogi z
rybą »Kopytka ze
szczypiorkiemNa pewno tego jeszcze nikt nie wymyślił , bo tylko ja mogłam wpaść na taki pomysł.Podałam je z
sałatką.Składniki
Ziemniaki 1 kg ugotowane najlepiej z dnia poprzedniegoJajo1 szt.
Mąka 1-2 szklanki zależy jak się ciasto zagniata
Szczypior 1 pęczek
Sól prowansalska do smaku trochę
pieprzu białego mielonego .Przygotowanie:Gotujemy
ziemniaki dzień wcześniejMielimy
ziemniaki , dodajemy
jajoMielimy
szczypior i dodajemy teraz
przyprawy.Dodajemy
mąkę tortową typ 450 zarabiamy ciasto.Wałkujemy rękoma robimy wałeczki , lekko dociskamy i kroimy na skos.Gotujemy
wodę dodajemy łyżkę
oleju nie będą się sklejały.Po ugotowaniu podajemy z czym chcemy .


czwartek, 09 października 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter