ßßß Cookit - przepis na Schab z musztardą saperską

Schab z musztardą saperską

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Kapuśniak z młodej kapusty :
Muffiny śmietanowe »
Smak inny zachęca do skosztowania
SKŁADNIKI:
Schab 600 gram
musztarda sarepska
bułka tarta 200 gram
jajka 2 sztuki
olej do smażenia
ryż 1 woreczek
papryka czerwona słodka mielona
PRZYGOTOWANIE:
Schab umyłam pokroiłam w plastry i rozbiłam. Musztardę otworzyłam, na każdy kawałek schabu położyłam jedna łyżeczkę i rozsmarowałam z obu stron, posypałam papryka czerwona słodką . Maczałam w jajku i bułce tartej i smażyłam z obu stron na złoty kolorek . Ryż ugotowałam i odcedziłam ,podzieliłam na dwa talerze.
poniedziałek, 21 maja 2012, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
Komentarze
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2012/05/Schab-z-musztarda-saperska.html