Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Kapuśniak z
młodej kapusty :Muffiny
śmietanowe »Smak inny zachęca do skosztowaniaSKŁADNIKI:
Schab 600 gram
musztarda sarepska
bułka tarta 200 gram
jajka 2 sztuki
olej do smażenia
ryż 1 woreczek
papryka czerwona słodka mielonaPRZYGOTOWANIE:
Schab umyłam pokroiłam w plastry i rozbiłam.
Musztardę otworzyłam, na każdy kawałek
schabu położyłam jedna łyżeczkę i rozsmarowałam z obu stron, posypałam
papryka czerwona słodką . Maczałam w
jajku i
bułce tartej i smażyłam z obu stron na złoty kolorek .
Ryż ugotowałam i odcedziłam ,podzieliłam na dwa talerze.

poniedziałek, 21 maja 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter