Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Schab z
ananasem i
seremBabka z
płatkami czkolady »Smacznie i zdrowoSKŁADNIKI:
kapusta pekińska 300 gram
pomidorki 3 sztuki
serek sałatkowy 150 gram
sos sałatkowy koperkowo ziołowy 1 sztuka
oliwa z oliwek 2 łyżkiPRZYGOTOWANIE:1-
Kapustę pekińską myjemy pod bieżącą
wodą i kroimy w paseczki drobno 2-
Pomidorki myjemy i sparzamy jak kto woli i kroimy w średnią kostkę3-
Serek sałatkowy kroimy w kostkę4-
Oliwę z oliwek wlewamy do szklanki i wsypujemy
sos sałatkowy mieszamy zostawiamy na 5 minut następnie polewamy
sałatkę i mieszamy5- Powstaje kolorowa
sałatka o fajnym smaku :)

niedziela, 18 grudnia 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter