Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Herbata Richmont c.dPyszności grillowane ... »To dzisiaj zapraszam na smakołyki Ciasto z
bezą Zrobiłam w tortownicy4
żółtkamargaryna maestra do ciasta kruchego 200 gram2 szklanki
mąkicukier 3 łyżki
konfitury jabłkowe robiłam sama z
cukrem żelującym dałam słoiczek półlitrowy
beza na ciasto4
białka150 gram
cukrużurawina garść
Mąkę żółtka i
cukier z
margaryną zagniotłam podzieliłam na połowę jedną część włozyłam do zamrażalki na 30 minut a drugą rozwałkowałam i położyłam na dno tortownicy wysmarowanej
masłem . Wyłożyłam
jabłka na ciasto na to położyłam następne ciasto, rozwałkowałam je .Ubiłam
białka z
cukrem wyłożyłam na ciasto i posypałam
żurawiną Piekłam 45 minut w 170 stopniach wyszło pyszne .

poniedziałek, 25 czerwca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter