ßßß

Kurczak po TajskuSKŁADNIKI:2 woreczki ryżuPodwójna pierś z kurczakarosół z kury 2 kostkioliwa z oliwek 100 mlSos Tajski Zielone Curry 200 gramPRZYGOTOWANIE:Filet z kurczaka pokroić w kostkę. Dwie kostki rosół z kury pokruszyć do miseczki zalać oliwą z oliwek . Pierś podsmażyć na oleju na złoty kolor. Dodać Sos Tajski Zielone Curry i dusić przez 15 minut. Ryz ugotować, a następnie odcedzić. Najpierw kładziemy ryż ,a na wierzch kładziemy kurczaka w sosie bardzo smaczne polecam


czwartek, 23 lutego 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blogzamów newsletter