Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Starszy wpisPieczeń rzymska »Babka śmietankowa3
jajaszklanka
mleka2 szklanki
mąkiopakowanie
cukru waniliowego2 płaskie łyżeczki
proszku do pieczeniaszklanka
cukruJajka ubijamy z
cukrami na puszysto. Dodajemy
mleko i mieszamy. Powoli wsypujemy
mąkę przesianą z
proszkiem do pieczenia i mieszamy. Przelewamy do keksówki natłuszczonej i wysypanej
bułką tartą lub
mąką. Pieczemy godzinę w 180 stopniach.

piątek, 25 marca 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter