Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Panna cotta
Tarta z
jabłkami -test kory cynamonowej »
Bułka paryska 1sztuka
keczupser tyle ile wyjdzie nam krążków z
bułki paryskiejprzyprawa do pizzyforemka gwiazdkaPRZYGOTOWANIE:1-
Bułkę paryska pokroiłam2- Wzięłam
keczup i polałam na
bułkę łyżką rozprowadziłam
keczup3-
Przyprawa do pizzy posypałam
keczup4-Wyciełam foremką serduszka z
sera i pookładałam na
bułce5-Do naczynia żaroodpornego powkładałam bułeczki i wsadziłam do nagrzanego pieca na około 5 minut 180 stopniach trzymałam a
potem wyjęłam i dałam do schrupania dzieciom



czwartek, 19 stycznia 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter