Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Wigilijny marchewkowiec na ...Pyszne
żeberka w miodzie »Nabrałam ochoty na muffiny i zrobiłam z
orzechami tartymi .Pachniały słodko smakowały jeszcze lepiej .2 szklanki
mąki1 łyżka
proszku do pieczenia200 gram
cukru2
jajka1 szklanka
mleka sojowego Alpro1/2 szklanki
oleju roślinnego rzepakowego10 dag
orzechów laskowych tartych BacKmit1. Zmiksować
jaja z
cukrem na puch .2. Wlać
mleko letnie.3.
Mąkę przesiać z
proszkiem do pieczenia .4. Na końcu dodajemy
orzechy i
olej i wymieszać5. Pieczemy 10 minut w urządzeniu do babeczek .


sobota, 21 grudnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter