Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Truskawkowe nieboMuffiny z nadzieniem
wisniowym »Nie ma to jak połączyć warzywa z
mięsem fetą i
rybą . Połączenie zdrowia i smaku . Harmonia i smak to jest to.trudność: łatweczas: powyżej 60 minilość porcji: 66 porcji
schabu 3 cm
Szczypiorek 3 pęczki
Sałata 4 liście na jeden
schabSer feta( pokroić kosteczkę albo widelcem rozgnieść nadziewać łyżeczką)Filety z
makreli z
papryką piri-
piri w
oleju 90 gramTrochę
soli na wierz na
mięsoSchab najlepiej 2-3 cm był pokrojony. Potrzebny ostry chudy nóż który wbijamy do środka i przecinamy na całej powierzchni
mięso nie rozcinając do końca.
Szczypior i
sałatę kroimy drobno.
Ser feta kroimy w kosteczkę albo widelcem rozdrabniamy dodajemy
rybkę w oleju ( jest mocno ostraaaaaaa ) wiec uważajcie. Na przemian wkładamy do środka
szczypior sałatę fetę i
rybę . Maczamy w jaku i
bułce tartej smażymy z obu stron na rumiany kolor apotem podlewamy
wodą i dusimy żeby
mięso nam doszło.

Produkty możecie kupić w sklepie Graal gdzie asortyment pozwoli wam na zakup najlepszych puszek
rybnych od koloru do wyboru , a w smakach można przebierać. Dzisiaj prezentuje wam filety z
makreli z
papryką piri-
piri ostra jest, jeśli lubicie ostre klimaty to trafiliście pod dobry adres .



wtorek, 17 czerwca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter