ßßß
WYKONANIESer zmielić.Żelatynę rozpuścić w 4 łyżkach zimnej wody, pozostawić do napęcznienia.Utrzeć mikserem ser z cukrem waniliowym. Dodać cukier puder. Ilość należy dostosować do smaku, ponieważ ser może być mniej lub bardziej kwaśny.Galaretki rozpuścić w mniejszej ilości wody i pozostawić do ostudzenia.Żelatynę lekko podgrzać, tyle żeby się rozpuściła i dodać do sera. Zmiksować.Ubić kremówkę, a następnie dodawać powoli do sera. Wymieszać.Na spodzie blachy wyłożyć herbatniki. Namoczyć je (lub biszkopt) smarując pędzelkiem galaretką. Wyłożyć ser. Ułożyć owoce na serze, zalać krzepnącą galaretką. Wstawić do lodówki. Można spożywać gdy galaretka stężeje do końca.Smacznego!