5-6 płatów mrożonej białej ryby ( np;dorsz)4 średnie pomidory2 cebule500 ml wywaru warzywnego ( może być z kostki)4 łyżeczki łagodnego curryoliwa z oliweksól, pieprzRybę rozmrozić, umyć i pokroić w paski.Wywar warzywny zagotować, wrzucić do niego naszą rybkę i gotować aż będzie miękka.Cebulę i czosnek pokroić w plasterki i zeszklić na oliwie.Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę i dodać do cebuli i czosnku.Doprawić solą, pieprzem i curry. Poddusić.Dodać ugotowaną rybę i dusić jeszcze przez 5 min.Dla osób, które za rybą nie przepadają (a jestem jedną z takich osób) smak tak przygotowanej ryby będzie miłym zaskoczeniem :)Danie to podałam z serowymi pyzami, które po ugotowaniu i ostudzeniu ,przesmażyłam :D