Składniki:CIASTO NA 12 BABECZEK64 g budyniu w proszku o smaku krówki bez cukru12 dag masła1 jajko2,5 łyżki mleka9 dag cukru6,5 dag mąki pszennej1/4 łyżeczki proszku do pieczeniatroszkę sody oczyszczonej (na czubek łyżeczki)POLEWA CZEKOLADOWA8 kosteczek czekolady deserowej4 łyżeczki masła extraperełki do dekoracjiPrzepis: Proszek budyniowy wymieszać z mąką, sodą i proszkiem do pieczenia. Miękkie masło utrzeć mikserem na puszystą masę, dodać cukier i dalej ucierać. Dodać jajko i znów ucierać. Następnie dodać mleko i wsypać suche składniki. Całość wymieszać do połączenia się składników.Formę na babeczki wyłożyć średniej wielkości papierowymi papierkami . Ciasto przełożyć łyżeczką do papilotek. Piec w nagrzanym piekarniku do 175 stopni C przez 20 - 25 minut. Po upieczeniu babeczki wystudzić na kratce.