Wykonanie
« Powrót  Opis:Jest to rodzaj sałatki do zimnych
mięs i
wędlinDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kalafior 1 sztuk
pomidor 4 sztuk
szczypiorek 1 sztuk
majonez 4 łyżek stołowych
śmietana kwaśna 3 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
kalafior podzielić w małe różyczki ,
pomidor w kostkę,
szczypiorek pokroić,
majonez ze
śmietaną .doprawić do smaku
solą i
pieprzemAutor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: