Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
filety z kurczaka 1 kilogramów
vegeta 1 łyżek stołowych
olej według uznania
ketchup łagodny 200 mililitrów
curry 0,5 łyżek deserowych
vegeta pikantna 1 łyżek deserowychWykonanie:Wymieszać
ketchup z
curry oraz
vegetą pikantną i odstawić na 60 minut do lodówki.
Mięso pokroić w grube paluszki i posypać
vegetą. Paluszki z
kurczaka podsmażyć na rozgrzanym w patelni
oleju i odsączyć na ręczniku papierowym.Miseczkę z sosem umieścić na dużym talerzu. Dookoła poukładać podsmażony
chleb tostowy i paluszki z
kurczaka.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: