ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilety z kurczaka 1 kilogramówvegeta 1 łyżek stołowycholej według uznaniaketchup łagodny 200 mililitrówcurry 0,5 łyżek deserowychvegeta pikantna 1 łyżek deserowychWykonanie:Wymieszać ketchup z curry oraz vegetą pikantną i odstawić na 60 minut do lodówki.Mięso pokroić w grube paluszki i posypać vegetą. Paluszki z kurczaka podsmażyć na rozgrzanym w patelni oleju i odsączyć na ręczniku papierowym.Miseczkę z sosem umieścić na dużym talerzu. Dookoła poukładać podsmażony chleb tostowy i paluszki z kurczaka.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: