ßßß
 
            
         Składniki:1 dojrzała gruszkagarść szpinaku1 filet z kurczaka1 ser cammembert4 kromki chleba tostowego1 łyżka miodu1 łyżka octu z białego wina3 łyżki oliwysól, pieprzFilet z kurczaka pokroić i usmażyć na rozgrzanym oleju. Na talerzu ułożyć umyty i osuszony szpinak. Na szpinaku ułożyć wystudzonego kurczaka, obraną i pokrojoną gruszkę, ser pleśniowy. Na patelni usmażyć grzanki. Wszystkie składniki sosu wymieszać na gładki sos. Polać sałatkę. Grzanki ułożyć tuż przed podaniem.Smacznego:)
Składniki:1 dojrzała gruszkagarść szpinaku1 filet z kurczaka1 ser cammembert4 kromki chleba tostowego1 łyżka miodu1 łyżka octu z białego wina3 łyżki oliwysól, pieprzFilet z kurczaka pokroić i usmażyć na rozgrzanym oleju. Na talerzu ułożyć umyty i osuszony szpinak. Na szpinaku ułożyć wystudzonego kurczaka, obraną i pokrojoną gruszkę, ser pleśniowy. Na patelni usmażyć grzanki. Wszystkie składniki sosu wymieszać na gładki sos. Polać sałatkę. Grzanki ułożyć tuż przed podaniem.Smacznego:)