Wykonanie
« Powrót  Opis:Pyszna do obiadu jak i jako przegryzka.Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
buraki ćwikła 1 sztuk
jajka 10 sztuk
cebula 2 sztuk
majonez 2 łyżek stołowych
śmietana 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Buraki zetrzeć na grubej tarce.
Cebulę pokroić i sparzyć.
Jajka ugotowane pokroić.Dodać do posiekanych
jajek śmietanę i
majonez. Przyprawić do smaku
pieprzem i
solą.Wszystko wymieszać.Uwagi:Smacznego :)Autor: Scully16Zobacz inne przepisy użykownika!InnePotrawy z JajSałatkiSurówkiKomentarze:Autor: StefaData: 2010-01-22
buraki surowe czy ugotowane?Autor: FloressData: 2009-04-29oj nie dla mnieAutor: marzeniewData: 2009-04-28 jako dodatek??/Autor: karotkaData: 2009-04-25mniammAutor: LusiaData: 2009-04-24O!coś nowego,na pewno wypróbuję :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: