Wykonanie
« Powrót  Opis:Tajemnica tej jajecznicy tkwi w słodkiej
śmietance...
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
szczypior według uznania
masło 2 łyżek deserowych
śmietanka słodka 2 łyżek deserowych
sól 1 szczyptaWykonanie:
Masło topimy na patelni, do rozgrzanego wbijamy
jajka i od razu wrzucamy posiekany
szczypior, zostawiając odrobinę do posypania. Solimy, i jak się troszkę zetnie, dodajemy słodką
śmietankę(opcjonalnie
mleko).Gotową przekładamy na talerzyk, posypujemy resztą
szczypioru. Wsuwamy ze świeżą bułeczką.Smacznego!Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: