ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegojajka 2 sztukszczypior według uznaniamasło 2 łyżek deserowychśmietanka słodka 2 łyżek deserowychsól 1 szczyptaWykonanie:Masło topimy na patelni, do rozgrzanego wbijamy jajka i od razu wrzucamy posiekany szczypior, zostawiając odrobinę do posypania. Solimy, i jak się troszkę zetnie, dodajemy słodką śmietankę(opcjonalnie mleko).Gotową przekładamy na talerzyk, posypujemy resztą szczypioru. Wsuwamy ze świeżą bułeczką.Smacznego!Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: