Wykonanie
« Powrót  Opis:
Śmietanka nadaje jajecznicy wyjątkowo delikatny smak-warto spróbować!
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
masło 3 łyżek deserowych
sól 2 szczyptasłodka
śmietanka 2 łyżek stołowychWykonanie:2 łyżki
masła roztapiamy na patelni. Wbijamy
jajka, i jak się troszeczkę zetną dodajemy
śmietankę(jeśli mamy czas, możemy ja wcześniej ubić na sztywno). Solimy i do gotowej jajecznicy dodajemy ostatnią łyżkę
masła.Smacznego!Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajKomentarze:Autor: Maximus 27Data: 2010-12-19super!!!Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: