ßßß Cookit - przepis na Jajecznica i jej pyszna tajemnica :-)

Jajecznica i jej pyszna tajemnica :-)

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Śmietanka nadaje jajecznicy wyjątkowo delikatny smak-warto spróbować!
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
masło 3 łyżek deserowych
sól 2 szczypta
słodka śmietanka 2 łyżek stołowych
Wykonanie:
2 łyżki masła roztapiamy na patelni. Wbijamy jajka, i jak się troszeczkę zetną dodajemy śmietankę(jeśli mamy czas, możemy ja wcześniej ubić na sztywno). Solimy i do gotowej jajecznicy dodajemy ostatnią łyżkę masła.
Smacznego!
Autor: Izka
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Jaj
Komentarze:
Autor: Maximus 27
Data: 2010-12-19
super!!!
Autor: martunia0704
Data: 2009-04-30
Pycha!
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8516/-)