Wykonanie
« Powrót  Opis:Sos uniwersalny, świetny do potraw grillowanych,
mięs i frytekDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
śmietana 400 gramów
majonez 200 gramów
czosnek 4 ząbki
sos koperkowo-ziołowy w proszku 2 sztukWykonanie:Sosiki wymieszać z
majonezem i
śmietaną, dodać zgnieciony
czosnek.Uwagi:Najlepiej pasują sosiki w proszku
koperkowo-
ziołowy i do mizerii, może też być
paprykowo-
ziołowyAutor: celinaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-29pychaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: