ßßß Cookit - przepis na Dip koperkowo-czosnkowy

Dip koperkowo-czosnkowy

nazwa

Wykonanie

Ekspresowe wykonanie, wspaniały smak. Jeśli ktoś lubi można dodać więcej czosnku, można też oczywiście dać świeży rozgnieciony (tak bym zrobiła gdybym go akurat miała w domu). Idealny do czegoś, co już niedługo tutaj się pojawi.
Składniki:
3 łyżki śmietany 10%
3 łyżki majonezu
3 - 4 łyżeczki posiekanego koperku (użyłam mrożonego)
1 łyżeczka czosnku granulowanego (można dać 1 ząbek rozgniecionego świeżego)
sól, pieprz
Wykonanie:
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku. Schłodzić przed podaniem .
/wydrukuj przepis/
Źródło:http://stokolorowkuchni.blox.pl/2011/02/Dip-koperkowo-czosnkowy.html