Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoKamiennogórski
Ser Pleśniowy 150 gramów
Chleb tostowy - kromki 4 sztuk
orzehy włoskie 2 łyżek stołowych
gruszka pół sztuk
rukola 4 listkówświeżo mielony
pieprz czarny wg uznania gramówWykonanie:Kromki
chleba opiec w tosterze lub w piekarniku.
Ser pleśniowy roztopić na patelni.
Gruszkę pokroić w cieniutkie plastry, wyciąć gniazda nasienne. Na zarumienionych tostach ułożyć
ser pleśniowy, plaster
gruszki i
orzechy włoskie. Doprawić świeżo zmielonym
pieprzem. Całość można uzupełnić świeżą
rukolą.Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: