ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoKamiennogórski Ser Pleśniowy 150 gramówChleb tostowy - kromki 4 sztukorzehy włoskie 2 łyżek stołowychgruszka pół sztukrukola 4 listkówświeżo mielony pieprz czarny wg uznania gramówWykonanie:Kromki chleba opiec w tosterze lub w piekarniku. Ser pleśniowy roztopić na patelni. Gruszkę pokroić w cieniutkie plastry, wyciąć gniazda nasienne. Na zarumienionych tostach ułożyć ser pleśniowy, plaster gruszki i orzechy włoskie. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Całość można uzupełnić świeżą rukolą.Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: