Wykonanie
« Powrót
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
Kamiennogórski
Ser Pleśniowy 150 gramów
Chleb tostowy - kromki 4 sztuk
orzehy włoskie 2 łyżek stołowych
gruszka pół sztuk
rukola 4 listków
świeżo mielony
pieprz czarny wg uznania gramów
Wykonanie:
Kromki
chleba opiec w tosterze lub w piekarniku.
Ser pleśniowy roztopić na patelni.
Gruszkę pokroić w cieniutkie plastry, wyciąć gniazda nasienne. Na zarumienionych tostach ułożyć
ser pleśniowy, plaster
gruszki i
orzechy włoskie. Doprawić świeżo zmielonym
pieprzem. Całość można uzupełnić świeżą
rukolą.
Autor: Gastrosfera
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z
seremDodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: