Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser rokpol 200 gramów
śmietana 200 gramów
orzechy włoskie 2 łyżek stołowych
natka pietruszki 2 łyżek deserowych
sól według uznaniaWykonanie:Rozkruszony
ser rozetrzeć ze
śmietaną. Dodać starte
orzechy oraz posiekana
natkę. Mieszając, doprawić do smaku
solą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: