ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosałata 1 sztukpomidory 4 sztukogórek zielony 1 sztukrzodkiewki 1 pęczekgroszek konserwowy 0,5 szklanekjajka (ugotowane)1 sztuksos winegret 5 łyżek stołowychWykonanie:Umyte, osuszone liście sałaty porwać na kawałki i ułożyć w salaterce. Na sałacie ułożyć plasterki rzodkiewek, groszek, półplasterki ogórka, sparzone, obrane pokrojone w ósemki pomidory, a na wierzchu ułożyć cząstki jajka. Przed podaniem polać sałatkę sosem winegret.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z JajSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: