Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ananas (pokrojony)1 szklanek
owoce drobne 1 szklanek
bezy małe 100 gramów
śmietana kremowa 1 szklanek
Śmietan-fix 1 sztuk
cukier puder 2 łyżek deserowych
płatki migdałowe 2 łyżek stołowychWykonanie:Oczyszczone
owoce osaczyć. Ubić
śmietanę z zagęstnikiem i
cukrem pudrem na gęsty krem. W pucharkach układać warstwami
bezy,
owoce i
bitą śmietanę. Posypać
płatkami migdałowymi uprażonymi na suchej patelni.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: