Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Babeczki ze
śmietana i
owocamiMakowiec w gwiazdki »Polecam coś na deser
BezyBezy - SKŁADNIKI:8
białek1.1/2 szklanki
cukru pudrubarwnik spożywczy czerwonyrękaw do masy
Bezy - PRZYGOTOWANIE:7
białek ubiłam ze szklanka
cukru pudru. Osobno w misce dałam jedno
białko pół szklanki
cukru pudru i 6 kropel
barwnika spożywczego czerwonego wymieszałam to razem. W trakcie ubijania dodałam z miseczki kolorową masę. Miksowałam aż zrobiła się gęsta pianka . Łyżką nakładałam do rękawa piankę a
potem wyciskałam na papier do pieczenia formowałam pagórki .Piekłam na dwa
razy bo trochę było tego pieczemy koło 15 minut w 180 stopniach
potem zmniejszamy do 110 stopni i godzinę trzymamy w piecu.
poniedziałek, 11 lutego 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter