ßßß Cookit - przepis na Sałatka z fasolą i rzodkiewką

Sałatka z fasolą i rzodkiewką

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 5
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
fasola czerwona konserwowa 1 puszka
rzodkiewki 1 pęczek
seler naciowy 2 łodyga
ogórek 1 szklanek
ocet winny 2 łyżek stołowych
oliwa 3 łyżek stołowych
cukier 1 szczypta
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Oczyszczone warzywa pokroić na plasterki, wymieszać z osączoną fasolką i ułożyć na talerzu.
Ocet wymieszać z oliwą, doprawić do smaku cukrem oraz solą i polać sałatkę. Całość oprószyć pieprzem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Jarzyny i Pasztety weg.
Kuchnia Polska
Sałatki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12257/Salatka-z-fasola-i-rzodkiewka