Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
fasola czerwona konserwowa 1 puszka
rzodkiewki 1 pęczek
seler naciowy 2 łodyga
ogórek 1 szklanek
ocet winny 2 łyżek stołowych
oliwa 3 łyżek stołowych
cukier 1 szczypta
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone warzywa pokroić na plasterki, wymieszać z osączoną
fasolką i ułożyć na talerzu.
Ocet wymieszać z
oliwą, doprawić do smaku
cukrem oraz
solą i polać
sałatkę. Całość oprószyć
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: